HANDIVAGTEN’S VISION

HANDIVAGTENS vision er, at være en struktureret, seriøs og kvalitetsbevidst servicevirksomhed, som altid sætter borgeren i centrum og som formår at skabe den nødvendige tryghed og de nødvendige rammer for, at borgerens ordning kan fungere optimalt.

Med os som samarbejdspartner får borgeren en virksomhed med hjertet på rette sted og fingeren på pulsen – en samarbejdspartner, som har til formål at gøre borgerens hverdag så ukompliceret og ligetil som muligt, så borgeren har tid og overskud til de ting, som virkelig betyder noget for vedkommende.

Vi er en mindre virksomhed og har intet ønske om at være store, upersonlige og uoverskuelige. Netop ved at forblive en mindre virksomhed kan vi opretholde vores høje kvalitets – og serviceniveau, hvilket er noget af det, vi lægger allermest vægt på.

Vores målsætning er at kende hver enkelt borger, så vi kan koncentrere os om at opfylde den enkelte borgers ønsker og behov. Derved ønsker vi at skabe stabilitet og tryghed gennem en ordning, der fungerer.

Vi beskæftiger os med mennesker fordi vi mener, at vi her kan gøre en forskel.